werkwijze + Meestgestelde vragen

WELKOM BIJ PHOTOS BY BOCK

01

02

03

04

mijn werkwijze

Neem een kijkje in de shoots die ik aanbied. Wil je een shoot boeken? Neem dan contact op via het contactformulier en geef zoveel mogelijk info door!

aanvraag shoot

01

Leuk dat je een shoot wil boeken! Ik neem contact met je op om je wensen, een datum en de locatie te bespreken. Daarnaast ontvang je een uitgebreide brochure met o.a. kledingadvies en bereid ik jullie voor op de shoot.

Je bent zeker heel benieuwd naar de resultaten! Ik ga aan de slag met het selecteren en bewerken van de foto's. Na betaling van de factuur, ontvang je binnen de 7 dagen de beelden via een online galerij.

Shooting day! We spreken af op de gekozen locatie waar we een gezellige shoot zullen hebben. Ik weet hoe spannend het kan zijn om voor de camera te staan, maar ik doe mijn uiterste best om je gerust te stellen!

tijdens de shoot

de voorbereiding

na de shoot

02

03

04

Shooting day!
We spreken af op de gekozen locatie waar we 
een hele gezellige shoot zullen hebben! 

tijdens de shoot

02.

Jullie zijn vast heel benieuwd naar de resultaten!
Binnen de 10 dagen ontvangen jullie de bewerkte beelden via een online galerij.

na de shoot

03.

wat kan je verwachten?

Een vraag die ik heel vaak krijg. Niet blijvende elementen zoals puistjes of oneffenheden werk ik met plezier voor jou weg. Verder bewerk ik geen lichaamsdelen. De bedoeling van mijn foto's is om jou te laten stralen hoe je écht bent, van je mooiste kant. 

kan je mijn dubbele kin wegwerken?

Meest gestelde vragen

Een shoot uit mijn vast aanbod plan je best 2 à 3 maanden vooraf in. Shoots op aanvraag kan best iets vroeger zodat we deze zo goed mogelijk kunnen inplannen en voorbereiden. 

Wanneer kan ik het best een fotoshoot boeken?

No stress! Vertel je kinderen dat we een leuke shoot gaan hebben. Zet vooral geen druk, geen 'lachen naar de camera' verplichtingen. Het draait om plezier op hun tempo, met leuke opdrachten en spontane momenten. Laat ze gewoon zichzelf zijn!

Wat als mijn kinderen niet zullen meewerken?

Proficiat met je zwangerschap! Het beste moment om een zwangerschapsfotoshoot te doen is vanaf 30 weken tot ongeveer 35 weken zwangerschap.

Wanneer leg ik mijn zwangerschapsfotoshoot best vast? 

Zit je nog met vragen?
Contacteer mij gerust!

Bij bewolkt weer kan de shoot gewoon doorgaan, dit is helemaal geen probleem. Het hoeft niet per se super zonnig te zijn voor de fotoshoot. Voorspellen ze regen? Dan verplaatsen we de shoot en bespreken we een nieuwe datum.

Wat als het slecht weer is
op de dag van de shoot ?

Shooting day!
We spreken af op de gekozen locatie waar we 
een hele gezellige shoot zullen hebben! 

tijdens de shoot

02.

Jullie zijn vast heel benieuwd naar de resultaten!
Binnen de 10 dagen ontvangen jullie de bewerkte beelden via een online galerij.

na de shoot

03.

FAQ

Verzenden

Yes, je wilt een shoot boeken! Stuur me al jouw wensen door via onderstaand contactformulier en ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

BOEK JOUW SHOOT