Gepassioneerde fotografe, spiritual soul en jouw creatieve partner in crime als het over warme foto’s gaat

Hi, Ik ben Lotte

OVER

Leuk je te ontmoeten! Ik ben het gezicht achter Photos By Bock, een 26-jarige full time fotografe uit Lokeren. Mijn missie is om jouw mooiste herinneringen tastbaar te maken.

Al van jongs af aan was ik gepassioneerd door alles wat met foto’s te maken had. Het begon met fotograferen met de oude Nikon camera van mijn ouders tijdens reizen en iedereen die ik liefhad moest eraan geloven. Ondertussen zijn mijn broer en ouders blij dat ik andere modellen vond. ;)

Na mijn studies Communicatiemanagement en Journalistiek besloot ik in 2020 de stap te zetten als fotografe. Ik vond écht mijn passie in het fotograferen. Ondertussen is mijn camera geüpgraded, samen met mijn kennis en ervaring. Nu, vier jaar later, mag ik elke dag doen wat ik het liefste doe: de mooiste waardevolle herinneringen vastleggen. Elke dag mag ik genieten van koppels, gezinnen en ondernemers die hun weg naar mij vinden.

Benieuwd naar wat ik kan betekenen voor jou?

MIJN weg als fotografe

In een gezellig vegan restaurant
In de bergen aan het wandelen of skiën
In de gym aan het boksen
Matcha lattes aan het drinken
Op tripjes met mijn vriendinnen

Wanneer ik niet fotografeer, vind je mij waarschijnlijk:

Klaar om te investeren in jullie toekomst?

Ik vertel jullie verhaal spontaan en natuurlijk, zonder geforceerde poses. Jullie op je gemak stellen en échte emoties vastleggen is mijn doel. Gewoon jezelf zijn en genieten van elkaar!

Pure spontane momenten vastleggen waarvan je later nog steeds kunt genieten 

MIJN missie

Ik kijk ernaar uit om jou te leren kennen!